KEDVES GÖMÖR-BARÁTOK, TISZTELT ÉRDEKLŐDŐK!

 

Nagy örömünkre sokan érdeklődnek a Gömörszőlősön található energiatakarékos megoldások iránt. Többen szeretnének rakétakályhát, tömegkályhát, sörkollektort, alomszéket építeni, vagy mélymulcsos kertet kialakítani, de előtte tanulmányozni a berendezéseket, konzultálni az Alapítvány munkatársaival. Most itt lesz az alkalom!

 

PROGRAMAJÁNLÓ 

 

Intézeti nyílt nap Gömörszőlősön

 

2020. augusztus  29-30, szombat, vasárnap, lehetőséget biztosítunk az Intézet energiatakarékos megoldásainak megtekintésére. Vezetett turnusokban vehetik szemügyre a Gömörszőlősön található energiatudatossággal kapcsolatos berendezéseket, illetve Gyulai Iván mélymulcsos kertjét Szuhafőn. 

 

A program egy napos tematikát tartalmaz, de látogatóink választhatnak a szombati és vasárnapi alkalmak között. Délelőtt 10-13 óra között Gömörszőlősön, délután 14-17 óra között Szuhafőn biztosítunk látogatási és konzultációs lehetőséget mindkét nap. A két, azonos tartalmú alkalommal a zsúfoltságot szeretnénk elkerülni.

 

Szombaton 18 órakor Gyulai Iván tart előadást az oktatóközpontban a fenntartható fejlődés esélyeiről. Az előadást beszélgetés követi.

 

Látogatóinkat mindkét nap délben kenyérlángossal kínáljuk. Ha valaki messziről érkezik, és szállást kér, akkor erre is van lehetőség, akár pénteken, akár szombaton este. A szállás költsége 4.000 Ft/fő/éj  a vacsora 1600 ft/fő a reggeli 1000 Ft/fő.

 

Regisztráció online lehetséges: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , 'Intézeti nyílt nap' tárggyal megnevezve jelentkezésünket.

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az események a KEHOP - Energiatudatos életmód Gömörben (KEHOP - 541 - 16 - 2016 - 00395 sz.) projekt során kerül megvalósításra.

 

Szeretettel várjuk látogatóinkat!

HÁTTÉR

Alapítóink filozófiáját továbbra is a kompromisszumot nélkülöző szakmaiság és ember-természet harmóniára való törekvés fémjelzi. Ahhoz, hogy továbbra is hasonló színvonalon tudjunk működni, idén is több projektet megpályázunk, így téve lehetővé, hogy fejlesszük gömörszőlősi szolgáltatásaink palettáját, de főként részben vagy teljes egészében ingyenesen tudjuk alkalmainkat, a szakmai tudást széles körben átadni.

Annak érdekében, hogy tudásunkat minél több emberhez tudjuk eljuttatni, megköszönjük ha személyi jövedelemadója 1%-át Intézetünknek ajánlja fel. Adószámunk: 18410057-1-05
Mikroadományokat Alapítványunk számlaszámán tudunk fogadni. Kérjük pénzbeli adományát „adomány” közleménnyel lássa el: Budapest Bank - 10102718-11364415-00000007

További lehetőség Alapítványunk támogatására, ha szakmai tudását kölcsönzi nekünk. Gömörszőlősön ki-ki megtalálja a szakmájának megfelelő tennivalót csatlakozva így önkénteseink sorához.

Természetesen továbbra is lehet jelentkezni gazdálkodással kapcsolatos önténtes tevékenységekre, ahol kertgazdálkodási ismeretekkel is gazdagodhatnak a jelentkezők.

Kapcsolatfelvétel: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

Óriási segítség ez szervezetünknek, köszönjük!


‍Kertgazdálkodási kérdésekben továbbra is ajánljuk zárt Facebook csoportunkat, ahol lehetőség szerint Vígh Andrea minden kérdésre tolmácsolja Iván válaszait.

 

Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejlődésért Alapítvány
3525 Miskolc, Kossuth utca 13.
3728 Gömörszőlős, Kassai utca 37-39.
Telefon: (20) 407-6875
E-mail: okologiai.intezet@gmail.com

* * *