Hogyan lehet megélni e társadalmilag és gazdaságilag süllyedő világban anélkül, hogy a természeti környezetet károsítanánk? Négynapos program a fenntartható fejlődés elméletérőés a környezettudatos életmód gyakorlatáróGömörszőlősön

 

Kedves Érdeklődők!

 

Gyulai Iván 2020. október 26-29-ig, hétfő déltől csütörtök délig tartó időszakban tartja "Fenntarthatósági hatásvizsgálatok" című tantárgyát egyetemi hallgatóknak, az Ökológiai Intézet Gömörszőlősi Oktató Központjában. Tekintettel arra, hogy az évfolyamon összesen 5 hallgató van, így a téma iránt érdeklődőknek lehetőséget biztosítunk a részvételre.

 

Az ismeretanyagban szó esik a fenntartható fejlődés értelmezéséről, a hatásvizsgálatok rendszeréről, a szerkezetbe megvalósuló irányításról, a hatásmechanizmusok DPSIR modelljéről, a hajtóerők rendszeréről, és különböző esettanulmányokról.  Megismerhetik az oktató központban található technológiákat, és két, félnapos alkalom keretében terepi esettanulmányok bemutatására kerül sor. (Környezeti hatásmechanizmusok gyakorlati példái – a tájjal való gazdálkodás hatásai Gömörben; Környezeti hatások a Keleméri Mohos-tavakon).

 

A jelentkezőknek térítésmentesen adunk szállást, amennyiben hálózsákot vagy ágyhuzatot hoznak magukkal, illetve  5 ezer forint hozzájárulás mellett teljes étkezést biztosítunk. Maximum tíz fő fogadására van lehetőség, a jelentkezés sorrendjében. Időjárásnak, vidéki és terepi viszonyoknak megfelelő öltözetet hozzanak magukkal!

 

Kezdés időpontja: 2020. 10. 26., 12.00 óra

Helyszín: Ökológiai Intézet Alapítvány Gömörszőlősi Oktatóközpont

Cím: 3728 Gömörszőlős, Kassai út 37-39.

 

A  négynapos programon való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük részvételi szándékukat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelezzék.

Bővebb információ, tájékoztatás: Vigh Andrea, +36204076875

Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejlődésért Alapítvány
3525 Miskolc, Kossuth utca 13.
3728 Gömörszőlős, Kassai utca 37-39.
Telefon: (20) 407-6875
E-mail: okologiai.intezet@gmail.com

* * *