Logo

Szolgáltatások

GyümölcsészetKincskeresésKépzésekKiadványok, filmekKörnyezeti tanácsadásÖko kuckós praktikák Előadások, témanapokLétrás-tetői táborokTalajmegújító gazdálkodásÖko Kertész Klub

Aktuális projektek

Vidéktől a nagyvárosig - az egészséges talajokért!Az élet forrása

Lezárt projektek

CLIMATE NEEDS FARMERSA változatosság az életESTO projektKözösségek helyi értékei Európa tükrébenSzolgáltatásfejlesztéssel a fenntartható fejlődésértGömörszőlősi információs központSvájci-Magyar Együttműködési programFenntartható életmód tudásátadás GömörszőlősönVidéki táj és tájfajták védelmeGömör földjeKörnyezetpolitikai döntések elősegítéseHerman Ottó nyomábanKörnyezeti tudatosság fejlesztése az Avason

Mélymulcs a gyakorlatban 2.

Az ember és környezetkímélő kertművelés alapjai – Mélymulcs a gyakorlatban
A mélymulcsos gazdálkodás egy új megközelítés a kertművelésben, amely egyszerre kíméli időnket, fizikai erőnket, pénztárcánkat és környezetünket.
Az érdeklődők az azonos című filmből ismerhették meg a módszert. A gyakorlatban azonban számos kérdés merül fel, amelyekre most választ kaphatnak az Ökológiai Intézet Gömörszőlősi Oktató Központjában, egy két napos gyakorlati képzés keretében.

A képzés időpontja 2016. október 8-9. (szombat-vasárnap)
Az érdeklődőket szeretettel várjuk Gömörszőlősön, 2016. október 8-án, szombaton, 10.00 órakor.
A képzést Gyulai Iván, az Ökológiai Intézet Alapítvány igazgatója tartja.

A technológiáról készült kisfilm az alábbi linken található:
https://www.youtube.com/watch?v=uHcJO88tX5E

Helyszín: Gömörszőlős, az Ökológiai Intézet Alapítvány Oktatóközpontja
3728 Gömörszőlős Kassai út 37-39.
Külső helyszín: Szuhafő

A képzés részvételi költsége 15.000 Ft, mely tartalmazza a résztvevők szállás- (3-4 ágyas szobákban) és étkezési költségét, valamint a képzés díját.
Részvételi szándékát kérjük, jelezze 2016. október 3-ig az itt megadott elérhetőségek valamelyikén.
Vigh Andrea  
rea.vigh@gmail.com
vagy telefonon a 0620/407-6875 számon.

Csatolt állományok

mélymulcs2_plakát.PDF

Kapcsolatfelvétel


Nagy Balázs 2016
Minden jog fenntartva